Μουσική

Hillbilly Moon Explosion!

Hillbilly Moon Explosion!

Rock n Roll, rockabilly, psychobilly; Πείτε το όπως θέλετε.

Είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα, γιατί αν ψάξετε στον ήχο τους θα βρείτε ακόμα και Punk, Ska, Soul, Swing, Garage μέχρι και Pop καταβολές. Τελικά δεν υπάρχει ταμπέλα, είναι απλά οι Hillbilly Moon Explosion και είναι υπέροχοι! Ορμώμενοι από την Ελβετία, αλλά με δύο Άγγλους και έναν Γάλλο ντράμερ στη σύνθεση τους, η πολυεθνική πληθωρική μπάντα έρχεται στην Ελλάδα για τέσσερις πλέον εμφανίσεις (Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Λάρισα και Αθήνα, από 18 Μαϊου έως και 21 Μαϊου αντίστοιχα) για να μας ξεσηκώσουν με τους ρυθμούς τους.

Όσοι τους έχουν δει στο σανίδι γνωρίζουν ότι πρόκειται περί μοναδικής εμπειρίας: περίσσευμα ενέργειας, τρελό κέφι, χορός και με frontwoman την Emanuela Hutter , μια αληθινή βασίλισσα του rock’n roll που δεν σε αφήνει να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από όλη τους τη δισκογραφία αλλά και το τελευταίο έβδομο άλμπουμ τους με τίτλο «The Sparky Sessions» που κυκλοφόρησε το 2019 αλλά και κεφάτες διασκευές όπως αυτοί μονάχα γνωρίζουν.

Μαζί τους στο Live της Αθήνας οι Vanila Swing.

Κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα! Αυτό που κάποιος θα ακούσει από τους V.S είναι μια μίξη από rock n roll ,rockabilly του ’50 και swing του 40,εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική. Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Queen μέχρι Clash , από CCR μέχρι Violent femmes και White Stripes. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Elvis, ο Chuck Berry και ή Wanda Jackson με τους παραπάνω; Θα το μάθετε σ’ ένα live των VANILA SWING!

Μία παραγωγή της Demons Gate Productions

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Πόρτες: 20.30

Προπώληση 18€ / Ταμείο 20€

Κύτταρο, Ηπείρου 48 & Αχαρνών, τηλ. 210.822.4134

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews