Συνεντεύξεις

Η Αριάδνη Καβαλιέρου μας λέει τί γίνεται «Και μετά, και μετά;…»…

Η Αριάδνη Καβαλιέρου μας λέει τί γίνεται «Και μετά, και μετά;…»…

Νέα, ανερχόμενη, δροσερή παρουσία, έχοντας ήδη δείξει δείγμα γραφής, η Αριάδνη Καβαλιέρου φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Και μετά, και μετά;…». Αφού γελάσαμε με την ψυχή μας, συναντήσαμε την όμορφη ηθοποιό και μιλήσαμε μαζί της.

Αριάδνη, πες μας λίγα λόγια για την παράσταση «Και μετά, και μετά;» που πρωταγωνιστείς φέτος.

Είναι ένα έργο που το έχει γράψει η Φωτεινή Αθερίδου και το σκηνοθετεί ο Μίνως Θεοχάρης. Μια κωμωδία που ξεκινάει όταν πέντε άγνωστοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι έχουν κλειστεί κάπου και δεν μπορούν να φύγουν. Κατά την διάρκεια του έργου καταλαβαίνουν ποιοι είναι, τι κάνουν εκεί και τι κοινό έχουν μεταξύ τους.

Nikos_Karanikolas-7455

Ποιος ρόλος από αυτούς που έχεις υποδυθεί μέχρι στιγμής ήταν πιο κοντά στο χαρακτήρα σου και ποιος αυτό που λέμε «κόντρα ρόλος»;

Δεν μπορώ να διαχωρίσω τα δυο. Νομίζω ότι οι ρόλοι ξεκινάνε όλοι κόντρα και σιγά-σιγά βάζοντας και εσύ πράγματα δικά σου, καταλήγουν να έρθουν κοντά σου. Αυτό είναι και το ωραίο στο θέατρο, ότι φτιάχνεις κάτι που δεν είσαι εσύ, αλλά αν το σκεφτείς θα μπορούσες άνετα να είσαι κιόλας.

Θέατρο, κινηματογράφος ή τηλεόραση;

Το θέατρο και ο κινηματογράφος θεωρώ ότι είναι πιο κοντά στη δουλειά μου. Ειδικά το σινεμά το αγαπάω πολύ. Είναι ένας κόσμος που μαγεύεσαι από τον τρόπο που όλοι συμμετέχουν στο να βγει κάτι ωραίο και ο τρόπος που αγαπάνε αυτό που κάνουν.

Nikos_Karanikolas-7603

Αγαπημένο βιβλίο και ταινία;

Μια αγαπημένη  ταινία είναι το «Breathless»  του Godard και βιβλίο η «Αγιογραφία» του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Το διάβασα πρόσφατα και μου άρεσε πολύ.

Υπάρχει ηρωίδα σε κάποιο έργο που θέλετε να παίξετε;

Μια οποιοδήποτε ηρωίδα από κάποιο βιβλίο του Ντοστογιέφσκι.

Με ποιον Έλληνα ηθοποιό θα θέλατε να συμπρωταγωνιστήσετε;

Συμπρωταγωνιστώ τώρα με τον Γεράσιμο Σκαφίδα, τον Γιάννη Μπισμπικόπουλο και τον Γιωργή Τσουρή. Θα πω αυτούς.

Nikos_Karanikolas-7639

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σας φόβος;

Ο φόβος που μας έχουν δημιουργήσει. Η ανασφάλεια για το μέλλον και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το παρόν. Φοβάμαι μην υποκύψουμε στον φόβο και  μην συμβιβαστούμε με αυτόν.

Σε ευχαριστούμε ολόψυχα!

 

Συνεντεύξεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Συνεντεύξεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews