Συνεντεύξεις

Η Έλενα Αντωνίου μιλά στο clevernews.gr για τη «Μια σταγόνα έρωτα»!

Η Έλενα Αντωνίου μιλά στο clevernews.gr για τη «Μια σταγόνα έρωτα»!

Στην ατέλειωτη καραντίνα που βιώνουμε, όλοι ονειρευόμαστε ένα μεγάλο έρωτα, ταξίδια και ποτά με φίλους. Ε, λοιπόν, η Έλενα Αντωνίου τα συνδυάζει και τα τρία στις σελίδες του νέου της βιβλίου «Μια σταγόνα έρωτα» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Silk (περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ). Δυο γόνοι οινοποιών, ο ένας στο γαλλικό Μπορντό και η άλλη στη Δράμα πρέπει να κάνουν λευκό γάμο για τα οικονομικά τους συμφέροντα. Πόσο λευκός θα μείνει όμως;

Κυρία Αντωνίου, πείτε μας λίγα λόγια για το νέο σας βιβλίο «Μια σταγόνα έρωτα».

Το «Μια σταγόνα έρωτα» είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι με έντονα συναισθήματα και εικόνες. Μιλά για τους συμβιβασμούς που ο καθένας υποχρεούται να κάνει στη ζωή του και πόσο αυτό εναντιώνεται στην πραγματική του φύση. Παράλληλα, περιγράφεται ένας πολύ δυνατός έρωτας που γεννιέται αργά, όσο οι ήρωες γνωρίζουν ο ένας την ψυχή του άλλου και παρασύρονται στο μαγευτικό συναίσθημα.

Η ιδανική γυναίκα για εσάς έχει αντρική ή γυναικεία ψυχή;

Για εμένα, ανδρική ψυχή, με την έννοια ότι είναι δυνατή, ανεξάρτητη, παθιασμένη, μαχήτρια, αλλά ταυτόχρονα είναι ευάλωτη, αγαπά απόλυτα, αληθινά και μοναδικά.

Θα αποκηρύσσατε την ασφάλεια της οικογενειακής επιχείρησης για ν’ ακολουθήσετε το όνειρό σας ή κάτι πολύ παράτολμο;

Δεν έχω οικογενειακή επιχείρηση και είναι σαν να απαντώ εκ του ασφαλώς. Ωστόσο, θεωρώ πως το να ζεις τα όνειρά σου και όπου αυτά σε βγάλουν, είναι πέρα από κάθε ασφάλεια και όρια και αν δεν τολμάς να ζεις τα όνειρά σου σού μένουν απωθημένα, και αυτό προσωπικά δεν θα το άντεχα.

«Έχει η ψυχή ανάμνηση»;

Πιστεύω πως έχει. Υπάρχουν η μνήμη και η ανάμνηση. Η μνήμη του εγκεφάλου, η ανάμνηση της καρδιάς. Η μνήμη του νου είναι φθαρτή, αλλά η μνήμη της ψυχής, η ανάμνηση, είναι αθάνατη.

Πώς βιώνετε την περίοδο της καραντίνας;

Μετά τα Χριστούγεννα κουράστηκα πολύ ψυχολογικά. Και ειλικρινά δεν είχα διάθεση ούτε για νέα χόμπι, αφού άλλωστε δεν διαθέτω καθόλου ελεύθερο χρόνο, ούτε για οτιδήποτε. Μόνο γράφω, γράφω, γράφω κι έτσι αντιμετωπίζω όλα μου τα προβλήματα.

Ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε όταν θα έχουν τελειώσει οι περιορισμοί του κορονοϊού;

Το πρώτο πράγμα πιστεύω πως είναι να βγω στα αγαπημένα μου στέκια με αγαπημένους μου ανθρώπους που έχω στερηθεί πολύ καιρό και το δεύτερο ένα ταξίδι.

Μαθαίνουμε ότι είναι καθοδόν το επόμενο βιβλίο σας. Θα μας αποκαλύψετε κάτι γι’ αυτό;

Θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου. Έχει τον τίτλο “Το τίμημα της εκδίκησης” και αφορά αυτό ακριβώς, δύο προδομένους εραστές που θέλουν να εκδικηθούν ο ένας τον άλλον. Εκτυλίσσεται στην Κεφαλονιά, ταξιδεύουμε και λίγο μέχρι το Μαϊάμι. Οι δύο κεντρικοί ήρωες πέφτουν θύμα απάτης και ίντριγκας με αποτέλεσμα να καταστρέψουν και οι δύο τις ζωές τους. Η κοπέλα ορκίζεται εκδίκηση και επιστρέφει δέκα χρόνια μετά σε θέση ισχύος θέτοντας εκείνη τους όρους. Αλλά η καρδιά και η μοίρα έχουν άλλα σχέδια.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Σχόλια

Συνεντεύξεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Συνεντεύξεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link