Συνεντεύξεις

Η Γιάννα Βασιλείου στο www.clevernews.gr!

Η Γιάννα Βασιλείου στο www.clevernews.gr!

Με αφορμή την εμφάνιση που ετοιμάζει στο Σταυρό του Νότου Club την Παρασκευή 5 Μαΐου, η Γιάννα Βασιλείου μίλησε στην ιστοσελίδα μας (περισσότερα για το Live δείτε εδώ).

Κυρία Βασιλείου, σας συναντάμε σε μία ακόμα εμφάνιση που ετοιμάζετε μέσα στο Μάιο, την Παρασκευή στις 5 του μήνα. Πείτε μας λίγα λόγια γι’ αυτήν.

Είναι το τελευταίο μας live της χειμερινής σεζόν στο αγαπημένο μας αθηναϊκό μουσικό στέκι. Θα είμαι παρέα με τους επτά μουσικούς μου και θα παίξουμε ένα ελληνικό πρόγραμμα τραγουδιών, κάποια δικά μου, και πολλά πασίγνωστα παλιότερα.

Όταν ακούτε «Σταυρός του Νότου» ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό;

Καλή μουσική και αγαπημένοι καλλιτέχνες. Είναι ένας χώρος που έχει προβάλλει και αναδείξει πάρα πολύ όμορφα καλλιτεχνικά δρώμενα και που ξεκίνησα κι εγώ τα πρώτα μου live πριν λίγα χρόνια.

Πώς επιλέξατε τα τραγούδια που θα ερμηνεύσετε;

Μαζί με το μαέστρο μου Κώστα Παλάκα επιλέξαμε τραγούδια που πραγματικά έχουν αντέξει στο χρόνο και μου με εκφράζουν κι εμένα αυτή την περίοδο.

Θα μας αποκαλύψετε τον καλεσμένο «έκπληξη»;

Χαίρομαι πάρα πολύ που θα υποδεχτώ τον μοναδικό Γιώργο Μαργαρίτη. Μου έχει προτείνει κάποια πολύ όμορφα τραγούδια να πούμε παρέα!

Ποιο «κακό όνειρο» θα θέλατε να έχει τελειώσει όταν «ξυπνήσουμε»;

Θέλω να ζω σε έναν κόσμο διαφορετικό, ένα γυάλινο κόσμο όπως έχω γράψει σε ένα τραγούδι μου. Έναν άθραυστο κόσμο που προστατεύει τους ανθρώπους και όλα του τα πλάσματα. Μοιάζουν σαν κακό όνειρο τα όσα προκαλεί ο ίδιος ο άνθρωπος στον κόσμο αυτό.

Αγαπημένος προορισμός;

Το νησί μου, οι Σπέτσες. Γιατί συνδυάζει όλες τις ομορφιές με πολλούς αγαπημένους μου φίλους.

Ποια τα μελλοντικά σας πλάνα;

Πολλές συναυλίες και ηχογραφήσεις νέων τραγουδιών.

Σας ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε επιτυχία στο αυριανό live!

Συνεντεύξεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Συνεντεύξεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews