Βιβλίο

«Η κίτρινη δακτυλήθρα»

«Η κίτρινη δακτυλήθρα»

Απίθανα γεγονότα κάνουν άνω κάτω την καθημερινότητα μιας ολόκληρης πόλης αναστατώνοντας την ήρεμη ζωή των κατοίκων της. Σημαντικά πρόσωπα, εφοπλιστές, βιομήχανοι, επιχειρηματίες βρίσκονται μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβουν, αλλά το δυνατό παιχνίδι γίνεται από απλούς ανθρώπους που ασχολούνται με ψησταριές, πιτσαρίες, ασφάλειες και με το εμπόριο. Ένας δαιμόνιος δημοσιογράφος, δύο όμορφα κορίτσια και ο ανιψιός του Αστυνομικού Διοικητή προσπαθούν να ξετυλίξουν ένα κουβάρι «βελούδινων» κλοπών και ληστειών που έχουν κάνει να τρέχει με σειρήνες όλο το Αστυνομικό Σώμα της πόλης. Ευτυχώς όμως που υπάρχει η κίτρινη δακτυλήθρα!!!

ISBN: 978-960-616-286-2

Αριθμός Σελίδων              584

Ο Δημήτρης Κέρτης (ψευδώνυμο) γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Αρχιτεκτονική σχολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από την οποία αποφοίτησε. Τα περισσότερα χρόνια τα πέρασε ως επιχειρηματίας με πλούσιο δημιουργικό έργο επάνω στην ειδικότητά του.

Σε κάποια φάση της ζωής του αποφάσισε να συγγράψει κάποια μυθιστορήματα, διηγήματα, περιπέτειες και άλλα με κοινωνικά και αισθηματικά θέματα, σαν διάλειμμα ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις που εξακολουθεί να ασκεί μέχρι σήμερα.

Μετά από την έκδοση του μυθιστορήματος «Ο δρόμος των ελεφάντων, περιπέτεια στην Αφρική» και το «Ένα κάστανο forever», που περιγράφει τη ζωή στην ελληνική επαρχία, το «Περίμενε βρε έρωτα» είναι μια ερωτική ιστορία που εξελίσσεται με έναν πλούτο γεγονότων, που κρατάνε αδιάκοπο το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link