Βιβλίο

«Το πέταγμα»

«Το πέταγμα»

του Γιάννη Αγγελή από τις εκδόσεις Αγγελάκη

Όλοι οι άνθρωποι, είτε το παραδέχονται είτε όχι, επιθυμούν το δικό τους «πέταγμα» προς κάτι καινούργιο. Αυτό μπορεί να αφορά τον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα. Το ερώτημα που γεννιέται είναι γιατί οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν, έτσι όπως ακριβώς θέλουν! Τι είναι αυτό που τους εμποδίζει να πετύχουν τη δική τους υπέρβαση; Στο συγκεκριμένο βιβλίο, ο συγγραφέας προσπαθεί να φωτίσει κάθε κρίκο από τις αλυσίδες που μας φυλακίζουν από την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, υπενθυμίζοντάς μας σε κάθε ευκαιρία πως καθώς ανακαλύπτουμε την ολότητα της ύπαρξής μας, βρίσκουμε συγχρόνως την πραγματική μας δύναμη και πως τα αυθεντικά θαύματα είναι αυτά που δημιουργούνται εντός μας.

ISBN: 978-960-616-278-7

Αριθμός Σελίδων: 130

O Γιάννης Αγγελής γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΑΤΕΙ Κρήτης. Μετέπειτα ειδικεύτηκε στη Σωματική Ψυχοθεραπεία, αποφοιτώντας από το κέντρο «Βίλχελμ Ράιχ» – Ελληνικό Ινστιτούτο νευροφυτοθεραπείας και ανάλυσης χαρακτήρα. Εργάστηκε ως κοινωνικός λειτουργός παρέχοντας συμβουλευτική και κοινωνική υποστήριξη σε ευπαθείς ομάδες, ενώ αυτήν την περίοδο διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως ψυχοθεραπευτής, παρέχοντας θεραπεία σε εφήβους και ενήλικες, ενώ δραστηριοποιείται ακόμα και στον συντονισμό ομάδων αυτογνωσίας.

Άρχισε να ασχολείται με το γράψιμο από το μαθητικά του χρόνια. Έχει βραβευτεί σε αρκετούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, ενώ αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες ψυχολογίας και εν γένει κοινωνικού προβληματισμού. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει μαθήματα δημιουργικής γραφής από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, υπό την καθοδήγηση του Μισέλ Φάις. Επίσης έχει εκδώσει το βιβλίο «Εξέγερση» από τις εκδόσεις Αέναον.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

 • «Nitya Για Πάντα»

  της Έλενας Αντωνίου από τις εκδόσεις Silk Ένας όρκος αγάπης που κερδίζει την αιωνιότητα. Η καθηγήτρια γλωσσολογίας...

 • «Ciné – Theology»

  του Δημήτρη Ουλή από τις εκδόσεις Αρμός Με το Ciné-Theology ολοκληρώνεται μία τριλογία θρησκειολογικής και θεολογικής σπουδής...

 • «Οι γυναίκες»

  της Kristin Hannah από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος Μετά Το Αηδόνι και τους Τέσσερις ανέµους, η αγαπηµένη Κριστίν...

 • «Αθέατος πόνος»

  της Emily Wells από τις εκδόσεις Ίκαρος Μία συναρπαστική καταγραφή της χρόνιας ασθένειας, που εξερευνά την πολύπλοκη...

Copyright © 2015-2016 Clevernews