Βιβλίο

«Justice League εναντίον Suicide Squad»

«Justice League εναντίον Suicide Squad»

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Anubis

Οι μεγαλύτεροι ήρωες.

Οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες.

Ο κόσμος δεν τους χωράει και τους δύο.

Τα μέλη της Justice League είναι οι πιο ισχυροί και διάσημοι υπερήρωες της Γης… όμως δεν είναι η μοναδική ομάδα υπερανθρώπων που υπάρχει. Η Suicide Squad χτυπάει από τις σκιές και αναλαμβάνει τις δουλειές που είναι πολύ βρόμικες για τους υπερήρωες.

Υπό την αμείλικτη καθοδήγηση της Αμάντα Γουόλερ, αυτά τα τέρατα και οι μανιακοί δρούσαν σε πλήρη μυστικότητα… μέχρι τώρα. Ο Μπάτμαν βρίσκεται στα ίχνη τους και η ύπαρξη της Ομάδας Αυτοκτονίας δεν είναι κάτι που αυτός ή η Justice League μπορούν να ανεχτούν. Πρέπει να μπει άμεσα ένα τέλος στη δράση της.

Αλλά ενώ οι ήρωες και οι αντιήρωες είναι απασχολημένοι πολεμώντας μεταξύ τους, ο παρανοϊκός Μάξγουελ Λορντ βάζει το δικό του σχέδιο σε δράση. Καταφέρνει να συγκεντρώσει ένα φρικιαστικό στρατό από τους πιο φονικούς εγκληματίες της DC με σκοπό να εξοντώσει και τις δύο ομάδες, που στέκονται εμπόδιο στον τελικό του στόχο.

Οι καταξιωμένοι δημιουργοί Joshua Williamson και Jason Fabok, Jesús Merino, Fernando Pasarin, Robson Rocha φέρνουν τους μεγαλύτερους υπερήρωες και υπερεγκληματίες σε σύγκρουση για μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη ένταση και δράση!

Το graphic novel «Justice League εναντίον Suicide Squad» περιλαμβάνει τα τεύχη 1-6 της αμερικάνικης έκδοσης.

Σεναριογράφος: Joshua Williamson

Εικονογράφηση: Jason Fabok, Robson Rocha, Jesús Merino, Fernando Pasarin

Μετάφραση: Χρήστος Κανελλόπουλος

Κατηγορία: Graphic Novel

ISBN: 978-960-623-283-1

Αριθμός Σελίδων: 200

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews