Βιβλίο

«Nitya Για Πάντα»

«Nitya Για Πάντα»

της Έλενας Αντωνίου από τις εκδόσεις Silk

Ένας όρκος αγάπης που κερδίζει την αιωνιότητα.

Η καθηγήτρια γλωσσολογίας Αλεξάνδρα Δελλή εργάζεται στην Ύπατη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου στο Δελχί ως καθηγήτρια χίντι και διερμηνέας.

Ο Βρετανός πρόξενος Ντάνιελ Μάθιους μετατίθεται στο Δελχί με ειδική αποστολή την επίλυση της διπλωματικής κρίσης ανάμεσα στη βρετανική και την ινδική κυβέρνηση.

Ο Ντάνιελ έχει μάθει να ζει μέσα στα μυστικά και τα ψέματα, κρύβοντας την αληθινή του ταυτότητα και την καταγωγή του, καθώς κινδυνεύει η ζωή του. Φθάνοντας στην Ινδία, νιώθει έντονη την απειλή. Κι ενώ έχει ορκιστεί να κρατήσει τους πάντες μακριά του, είναι τέτοια η θύελλα που ξεσηκώνει στην καρδιά του η Ελληνίδα καθηγήτρια που δεν μπορεί να αντισταθεί…

Δύο διαφορετικοί άνθρωποι που προέρχονται από εντελώς αντίθετους κόσμους θα ζήσουν μια επική ιστορία αγάπης, ενώ οι εχθροί τους απλώνουν πάνω τους τα θανάσιμα δίχτυα τους. Οι δύο εραστές θα γευτούν την αιωνιότητα προτού κληθούν να πάρουν τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής τους.

Ο έρωτας θυσιάζεται στο βωμό του χρέους. Και ο όρκος για αιώνια αγάπη είναι ο μόνος που θα διαρκέσει για πάντα.

ISBN: 978 960 620 984 0

Σελίδες: 352

Η Έλενα Αντωνίου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Γεννήθηκε στη Λάρισα, κατάγεται από τη Μήλο και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Eργάζεται σε διαδικτυακά μέσα ως news editor.

Λατρεύει τις ερωτικές ιστορίες, ενώ γράφει και η ίδια από την εφηβική ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια, τα βιβλία, τις ρομαντικές κομεντί και την κάντρι μουσική.

Είναι μέλος της RWA –της Αμερικανικής Ένωσης Συγγραφέων Αισθηματικού Μυθιστορήματος.

Από τον Οκτώβριο του 2017 τα βιβλία της εκδίδονται από τη ΧΑΡΛΕΝΙΚ.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews