Βιβλίο

«Πάμε για μόκα»

«Πάμε για μόκα»

της Κλαίρη Καµπάνη από τις εκδόσεις Διάπλαση

Πρόκειται για την πιο αναπάντεχα τρελή μαύρη κωμωδία που θα ενθουσιάσει του λάτρεις του είδους!

Μια κηδεία. Ένα φέρετρο. Δύο πτώματα, το ένα από τα οποία δεν έχει καμιά δουλειά να βρίσκεται εκεί. Όταν όμως από ένα μικρό ατύχημα το φέρετρο ανοίγει, τρεις από τους παρευρισκόμενους συνειδητοποιούν με φρίκη ότι το δεύτερο πτώμα όντως δεν βρίσκεται εκεί!

Κι έτσι αρχίζει η περιπέτεια για τις τρεις κολλητές φίλες, την Άννα (ιδιοκτή-τρια γραφείου τελετών, σοβαρή και πάντα με κάποιο σχέδιο στο μυαλό της), τη Φλώρα (τακτικογρουσούζα νοικοκυρά και καταπληκτική μαγείρισσα) και τη Λέτα (αεροσυνοδό με φλογερό ταμπεραμέντο και διαβολική γκαντεμιά).

Προσπαθώντας ν’ ανακαλύψουν τι συνέβη στον εξαφανισμένο μακαρίτη (αλλά και να καλύψουν τον δικό τους ρόλο στον θάνατό του), θα μπλεχτούν σ’ ένα γαϊτα-νάκι από ψέματα, εξαπατήσεις και παρανομίες, συμπαρασύροντας και τους γύρω τους, υπό το άγρυπνο βλέμμα του επιθεωρητή Μπεκάτσα, αυτού του δαιμόνιου ντε-τέκτιβ της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα καταφέρουν τελικά να βρουν την άκρη, σώζο-ντας στο μεταξύ και τη φιλία τους;

Μια αλλοπρόσαλλη μαύρη κωμωδία με θεαματικές ανατροπές, μια ιστορία ε-γκλημάτων και έρωτα που θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον ως την τελευταία σελίδα.

Και ζωή σε λόγου σας!

Η Κλαίρη Καµπάνη ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται εδώ και 19 χρόνια ως γραφίστρια. Οι μικρές της ιστορίες έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί «Στο Λάκκο» (stolakko.wordpress.com). Από τις Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν το παιδικό βιβλίο Γίνομαι συγγραφέας, τα παιδικά παραμύθια Ο Δράκος Μπολ και ο βοσκός Γεώργιος, Ο Τίκι Μπουμ και ο πειρατής Τακ και Χονιαχάκα, ο Μικρός Λύκος και η παιδική σειρά βιβλίων Χρονοµπερδέµατα: Άλεξ και Πίκλας. Επίσης, έχει συμμετάσχει στο συλλογικό έργο διηγημάτων Μythιστορίες (Mystis, 2016).

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews