Βιβλίο

του Νίκου Γιαννακόπουλου από τις εκδόσεις Ιβίσκος

του Νίκου Γιαννακόπουλου από τις εκδόσεις Ιβίσκος

Μπορεί να βγει κάτι καλό, μέσα από μία αποτυχία;

Βέβαια και μπορεί. Πόσο μάλλον από τρεις!

Και δεν εννοώ να επιζητάμε αποτυχίες και απορρίψεις. Εάν, όμως, κάποιος σου πει «όχι», σημαίνει ότι προσπαθείς να κάνεις κάτι διαφορετικό στη ζωή σου.

Αυτό που χρειάζεται να σε ανησυχήσει είναι εάν έχεις πολύ καιρό να δεχθείς μια απόρριψη, να αποτύχεις σε κάτι. Είναι ένα δείγμα ότι δεν προσπαθείς να εξελιχθείς και παίζεις εκ του ασφαλούς.

Μέσα από τις Τρεις Αποτυχίες, θα ανακαλύψεις:

 Τον τρόπο για να επικοινωνείς πιο ποιοτικά και πιο αποτελεσματικά τόσο με τους άλλους, όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό.

 Τις τεχνικές για να ακούς πραγματικά τους συνομιλητές σου, αλλά και να διεκδικείς αυτά που επιθυμείς.

 Τις ενέργειες για να εκφράζεις τα συναισθήματά σου με τον καλύτερο τρόπο και να καταπολεμάς το άγχος και την αναβλητικότητα.

 Τις γνώσεις για να καταλαβαίνεις πότε ο συνομιλητής σου λέει ψέματα, εάν έχει χάσει το ενδιαφέρον του ή υπάρχει ερωτική διάθεση.

 Το σχέδιο για να αποκτήσεις υγιείς συνήθειες και να πετυχαίνεις στόχους, που μέχρι τώρα φάνταζαν ανυπέρβλητοι.

 Τις δεξιότητες για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και την αυτοεκτίμησή σου.

 Τη νοοτροπία για να αξιοποιήσεις τη δυναμική σου και να ζήσεις ελεύθερα και παραγωγικά.

Είπαν για το βιβλίο

Τον Νίκο τον πρωτοάκουσα σε μια ομιλία του που με είχε καθηλώσει.

Πιο πολύ, όμως, με καθήλωσε το νεαρό της ηλικίας του σε συνδυασμό με το ώριμο της αντίληψής του και το ακατάπαυστα φιλομαθές του χαρακτήρα του.

«Οι Τρεις Αποτυχίες» είναι ένα γνήσιο δημιούργημα του Νίκου. Συμπυκνωμένο, μεστό, βαθύ. Πολυσχιδές και ώριμο.

Νεανικό κι όμως σοφό.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Στέφανος Ξενάκης, Συγγραφέας

Ποτέ δεν έχεις μία δεύτερη ευκαιρία για να κάνεις μία καλή πρώτη εντύπωση. Πολύ συχνά δεν έχει σημασία τι θα πεις αλλά πώς θα το πεις. Η τέχνη της επικοινωνίας αποτελεί ένα από τα μεγάλα ατού όσων γνωρίζουν πώς να την εξασκήσουν.

Στο βιβλίο ο συγγραφέας περιγράφει με υποδειγματικό και κατανοητό τρόπο τον ιδανικό τρόπο επικοινωνίας για κάθε

περίσταση, είτε πρόκειται για έναν νέο ερωτικό σύντροφο, είτε για έναν νέο φίλο, είτε για μία νέα συνεργασία.

Μέσα από τη γνώση και την εμπειρία του συγκεκριμένου βιβλίου, ο συγγραφέας σε καθοδηγεί προσφέροντας απλόχερα ιδιαίτερες δεξιότητες, όχι μόνο στο πώς να απολαύσεις και να επιτύχεις την επικοινωνία σου με νέους ανθρώπους, αλλά επίσης και πώς θα διαχειριστείς και θα βελτιώσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου, ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Η εμπειρία είναι μία γνώση που συνήθως κερδίζεται όταν ήδη έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο μέσα από τα καθημερινά στραβοπατήματα της ζωής. Το βιβλίο «Οι Τρεις Αποτυχίες» αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για να δημιουργήσεις το δικό σου σχέδιο ζωής για μια ζωή όπως ακριβώς την επιθυμείς.

Ευάγγελος Ζουμπανέας, Συγγραφέας, CEO Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών keadd.gr

Σελίδες: 392

Είδος: Δοκίμιο

Κατηγορία: Αυτοβελτίωση

ISBN: ISBN 978-618-5505-56-1

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Μάρκετινγκ και Public Speaking Coach στους theSPEAKERS.

Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης στο κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ως πιστοποιημένος Coach.

Η διδακτορική του διατριβή αφορά τη μελέτη της μη λεκτικής επικοινωνίας στη διαδικασία πώλησης και γενικότερα στο μάρκετινγκ, ενώ η διπλωματική του σχετιζόταν με τη γλώσσα του σώματος σε επίπεδο ηγετών.

Ο Νίκος πιστεύει στη δύναμη της επικοινωνίας, καθώς και στη σύνδεση των ανθρώπων που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα, αλλά και την ίδια τη ζωή.

Το αγαπημένο του απόφθεγμα είναι: «Η ποιότητα της ζωής μας δεν εξαρτάται τόσο από αυτά που μας συμβαίνουν, αλλά από το πώς αντιδρούμε σε αυτά που μας συμβαίνουν».

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews