Συνεντεύξεις

«Μείναμε μόνοι»: η Νικολέττα Φιλιππάκη μας μιλά για το νέο της τραγούδι!

«Μείναμε μόνοι»: η Νικολέττα Φιλιππάκη μας μιλά για το νέο της τραγούδι!

Το  νέο τραγούδι της Νικολέττας Φιλιππάκη «Μείναμε μόνοι» είναι μία μπαλάντα ενθάρρυνσης και αυτοπεποίθησης που την υπογράφουν η Ευγεία Ασλανίδη και ο Παντελής Θαλασσινός (περισσότερα για το τραγούδι δείτε εδώ).

Κυρία Φιλιππάκη, πείτε μας λίγα λόγια για το νέο σας τραγούδι.

Είναι μια πολύ τρυφερή μπαλάντα, βιωματική, που μιλάει για τη μοναξιά που βιώνεις μέσα από την απώλεια στην οποία δίνοντας αγάπη στον εαυτό σου μπορείς να αναγεννηθείς

Η μοναξιά είναι φίλη ή εχθρός;

Είναι φίλη μου καλή. Μου αρέσει να απομονώνομαι για να κάνω εσωτερικές αναζητήσεις και συζητήσεις. Χρειάζεται να μιλάμε με εμάς γιατί ανακαλύπτουμε πτυχές του εαυτού μας με αποτελέσματα να αναπτύσσουμε ενσυναίσθηση. Ο μόνος που δεν θα αποχωριστούμε ποτέ σε αυτή τη ζωή είναι ο εαυτός μας, ο οποίος χρειάζεται φροντίδα και αγάπη. Γι’ αυτό καλό είναι να επιτρέπουμε στο εσωτερικό παιδί που έχουμε μέσα μας να μας μιλάει.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με τον Παντελή Θαλασσινό;

Τον θαύμαζα από πάντα και ήταν όνειρο μου να ερμηνεύσω κάτι δικό του. Οπότε αυτό ήρθε από τη συνύπαρξη μας σε μια συναυλία στη Χίο, αφιέρωμα στον ίδιο πριν από 5 χρόνια.

Ποια η σχέση σας με τη βυζαντινή μουσική;

Είναι τα πρώτα μου μουσικά ερεθίσματα στη βυζαντινή μουσική εξαιτίας του πατέρα μου. Πρώτα με βυζαντινή μουσική ξεκίνησα, παιδάκι τετάρτης δημοτικού τότε παρακολούθησα μαθήματα για ένα χρόνο και αυτό γιατί είδα ότι με εκφράζει απόλυτα η ευρωπαϊκή μουσική με την οποία ξεκίνησα σπουδές λίγο αργότερα.

Αν έπρεπε να ζήσετε την υπόλοιπη ζωή σας σ’ ένα μόνο μέρος, ποιο θα ήταν αυτό;

Θέλει σκέψη αυτή η ερώτηση. Σίγουρα ένα μέρος που θα με εμπνέει θα ήταν κάπου με ρομαντική ατμόσφαιρα. Κοντά στη φύση, λίγο απομονωμένο από τη φασαρία για συνδέομαι καλύτερα με τον εαυτό μου.

Υπάρχει κάποιο τραγούδι που σιγοψιθυρίζετε αυτή την περίοδο;

Το «Χωρίς εσένα δεν υπάρχω» του Γιάννη Πάριου όπου έχει γράψει και τους στίχους σε μουσική του Χάρη Βαρθακούρη. Είναι πολύ αισθαντικό τραγούδι και ερωτικό θα έλεγα.

Ετοιμάζετε νέα δουλειά;

Ονειρεύομαι επόμενα μελλοντικά τραγούδια που θα μιλήσουν στη καρδιά των ακροατών.

Ευχαριστούμε πολύ!

Σχόλια

Συνεντεύξεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Συνεντεύξεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link