Συνεντεύξεις

Ζανέλ: «Από την εποχή μας θα άλλαζα ίσως τον φόβο στη συναισθηματική σύνδεση των ανθρώπων»

Ζανέλ: «Από την εποχή μας θα άλλαζα ίσως τον φόβο στη συναισθηματική σύνδεση των ανθρώπων»

Με αφορμή τις εμφανίσεις που ετοιμάζει στην Αθήνα αυτή την περίοδο (λεπτομέρειες για τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ), η ανερχόμενη ερμηνεύτρια Ζανέλ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας.

Ζανέλ, πείτε μας λίγα λόγια για τις εμφανίσεις που ετοιμάζετε.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα βρίσκομαι σε ένα νέο χώρο στη Δάφνη, στο Βοοking Hill, που υποστηρίζει με μεγάλο ζήλο νέους καλλιτέχνες που έχουν κάτι να πουν μέσα από την τέχνη τους. Εκεί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες Γιώργο Πατσιώτη στην κιθάρα και Νίκο Βαλταδώρο στην τρομπέτα, θα παρουσιάσουμε τραγούδια με ρετρό swing διάθεση και ηχόχρωμα, καθώς και τραγούδια της προσωπικής μου δισκογραφίας.

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου θα τραγουδήσω στον Πολυχώρο Πόλις που βρίσκεται στο Ηράκλειο Αττικής. Στο πλευρό μου θα βρίσκεται ο εξαιρετικός πιανίστας Χρήστος Κουμούσης. Εκεί θα σας παρουσιάσουμε ένα αφιέρωμα στη χρυσή εποχή του ελαφρού τραγουδιού, συμπεριλαμβάνοντας τα σημαντικότερα διαμάντια εκείνης της εποχής.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο σας τραγούδι, μιλήστε μας για αυτό;

Είναι το γλυκό μας «Ρομάντζο», σε σύνθεση και στίχους της αγαπημένης μου Πέννυς Μπαλτατζή, σε ενορχήστρωση των παραγωγών και συνθετών Αντώνη και Δημήτρη Παπαβομβολάκη, που κυκλοφορεί από τo κανάλι της Music Row Showcase. Ένα τρυφερό και πολύ ρομαντικό τραγούδι, όπως προδίδει και ο τίτλος του, που εκφράζει την αξία του έρωτα, που μπορεί να τον νιώσει κανείς ολοκληρωτικά σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται, όπως στα 20 του χρόνια.

Αν μπορούσατε να ταξιδέψετε στο χρόνο, σε ποια εποχή θα θέλατε να έχετε ζήσει;

Γεννηθήκαμε για κάποιο λόγο σε αυτή την εποχή. Δεν θα την άλλαζα, γιατί έγινα ο άνθρωπος που είμαι και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Από την εποχή μας θα άλλαζα ίσως τον φόβο στη συναισθηματική σύνδεση των ανθρώπων. Όπως υπέροχα το διατύπωσε ο Χρόνης Μίσσιος, «Επανάσταση σήμερα είναι η διατήρηση της τρυφερότητας» και γι’ αυτήν πρέπει να παλεύουμε καθημερινά.

Ποιον δημιουργό θα θέλατε να είχατε γνωρίσει και συνεργαστεί μαζί του;

Είναι πολλοί και σπουδαίοι, αλλά αν πρέπει να διαλέξω κάποιον θα πω τον Κώστα Καπνίση.

Ποιο τραγούδι σας πρωτοέρχεται όταν είστε χαρούμενη;

Το τραγούδι που έχει ερμηνεύσει η σπουδαία Σοφία Βέμπο «Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά», σε μουσική του Χρήστου Γιαννακόπουλου και στίχους του Γιάννη Κυπαρίσση.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός;

 Η Αθήνα. Τη νιώθω «σπίτι μου» από πάντα.

Ετοιμάζετε νέα δουλειά;

Ναι. Βρισκόμαστε στη διαδικασία ολοκλήρωσης του πρώτου προσωπικού μου δίσκου, που θα είναι σε δημιουργία και παραγωγή των δικών μου ανθρώπων πια Αντώνη και Δημήτρη Παπαβομβολάκη. Δύο υπέροχοι άνθρωποι, συνθέτες και παραγωγοί, που με πίστεψαν βαθιά από την πρώτη μας συνάντηση και τους οφείλω πολλά.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Σχόλια

Συνεντεύξεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Συνεντεύξεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link